22 Şubat 2016 Pazartesi

Muhafazakar Tatil Akropol Otel


Son on yıldır gündemimize Turizm Sektöründe Alternatif Tatil ,  İslami tatil , Muhafazakar Tatil veya Tesettür Otel  olarak bir kavram yerleşti. Kadın ve erkekler için ayrı havuzları olan ve alkollü içki servisi yapmayan bu oteller İslami hassasiyetleri nedeniyle denizden uzak duran kesim için farklı bir tatil anlayışının kapılarını yavaş yavaş araladı. Alternatif Tatil deyince alkol servisi yapılmayan, kadın ve erkekler için ayrı havuzlarında gerekli mahremiyetin sağlandığı oteller anlaşılıyor. 
 Akropol Resort & SPA  Hotel ,  7 bin metrekare bir alana kurulu olan , 170  Oda sayısıyla hizmet veren ve 100 personeli ile her zaman  gelişime ve yeniliklere açık olan muhafazakar ailelerin hassasiyetlerine uygun tatil fırsatı sunan bu tesis olarak konumuyla da kolaylık sağlıyor. Alanya merkeze 6 km uzaklıkta ,  Gazipaşa havaalanına 35 km. Antalya Havalimanına 130 Km. uzaklıktadır. Denize olan uzaklıgı yurume mesafesinde 500 metre olmasına rağmen her saat başı ücretsiz servisiyle Akropol Resort & SPA plajına   götürme hizmeti sağlamaktadır. Otelin Ekonomik, Standart Ve Premiu olmak üzere 3 ayrı oda tipi bulunmaktadır.
Bay, Bayan ve çocuklar için ayrı bulunan havuzlar açık havuzlar ve kapalı havuzlar olmak üzere hizmet vermektedir. SPA merkezinde ise, hamam, sauna ve masaj kürleri, masaj odaları bulunmaktadır.
Akdeniz ve dünya mutfağından lezzetler sunulan restaurantlarında geniş menüsü ile her damak tadına hitap eden lezzetler bulabileceksiniz.

Akropol Hotel Genel Müdürü Ruhat Ülgen Cengiz, otellerine mütedeyyin ailelerin yanı sıra ayrı havuzlar ve alkolsüz servis olduğunu bilen herkesin geldiğini söylüyor. Cengiz, “Turizm literatüründe baktığınızda verilen hizmetler aynı, animasyonlar farklılaşıyor. Gelen misafirlerin beklentilerine göre bir aktivite hazırlıyoruz.” diyor. Cengiz tatil anlayışıyla ilgili de şunları söylüyor. “Biz tatil satıyoruz, inanç turizmi yapmıyoruz.  Fakat tatil konseptimizin en önemli ayrıcalığı muhafazakar ailelere hizmet sunan bir muhafazakar tatil oteliyiz. Otellerinde 5 vakit ezan okunduğunu anlatan Cengiz, ezandan önce tasavvuf müziği, sonra ilahi, sonra ezana geçtiklerini söylüyor. Otel hizmetlerinin misafirlerin hassasiyetlerine göre şekillendiğini  ifade eden Cengiz, “Herşeyi onların hassasiyetlerine göre tasarladık. Gelen misafirlerimize sunacağımız en önemli hizmetimiz güler yüzlü ve kaliteli bir hizmet sunmak. Oteller bulundukları konum ve fiziksel yapıları gereği rakiplere göre artı ve eksileri bulunabilir. Önemli olan gelen misafirin hassasiyet ölçülerine göre samimi, güler güzlü, hizmet vermektir. Akropol Resort & SPA ailesi olarak biz ekibimizle gelen misafirlerimize kaliteli hizmet vermekten gurur duyuyoruz ‘ dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder